Tiden flyger! Och regnet smattrar mot rutorna... Det är väl så, att vårregnet måste komma för att sommaren ska kunna slå till med full kraft efteråt.
 
Magda är inget stort fan av regnigt väder, men det funkar i alla fall. Blåst tycker hon fortfarande väldigt illa om, man riktigt ser hur sur hon blir. Hon växer en del fortfarande, väger nu kring 13 kg tror jag. Stora tjejen!
 
Jag har ju kurser en del kvällar i veckan, där är hon med som instruktörs-assistent emellanåt. Hon charmar alla, såväl i butiken som på kurserna... Speciellt när det kommer små härliga staffepip och grymtningar. Mindre uppskattat av matte, men hon är inte ihärdig så det är inget att bry sig om. Dessutom får hon ju förstärkning för det i form av uppskattande leenden, skratt, blickar, och "naaaaaaaaw"-ljud av människodeltagarna... Haha. Rasen behöver charma folk, så det är ju kanon :o)
 
Inget löp ännu i sikte, och hon är fortfarande rätt "spökig". Hon gillar att se på tv, speciellt när hon hör valsång. Det var Gothenburg Horse Show i helgen, Magda fastnade speciellt för dressyren.